2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Lisans Bitirme Çalışması Poster Sunumları Gerçekleştirildi

Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Lisans Bitirme Çalışması Poster Sunumları, 30 Mayıs 2024 Perşembe günü 4. Blok 2. Kat Fuaye Alanında büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

987.jpg

Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü'nden mezun olacak öğrenciler, yıl boyunca emek verdikleri projelerini posterler aracılığıyla sundular. Bu sunumlar, öğrencilerin bilgi ve becerilerini sergilemelerine ve gelecekteki kariyerlerine katkıda bulunmalarına olanak sağladı.

dsd.jpg

Etkinliğe katılan değerli hocalarımız ve öğrenci arkadaşlarımız, sunumlara büyük ilgi gösterdiler. Posterler hakkında merak ettiklerini öğrencilerle sohbet ederek, projeler hakkında daha detaylı bilgi edindiler.

f.jpg

Bu etkinlikte, öğrencilerimiz tarımsal ve biyoteknolojik bilgi üretimi geliştirmeye yönelik yenilikçi ve özgün araştırma projelerini sundular. Öğrencilerimiz, posterlerini hazırlamak için yoğun bir araştırma süreci yürüttüler ve bilimsel bulgularını etkileyici görseller ve açıklayıcı metinlerle sundular.

Untitled Project.jpgTarımsal Biyoteknoloji Bölümü olarak, bu anlamlı etkinliğe katılan tüm hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Emeği geçen herkesi tebrik eder, gelecekte de bu tür başarılı organizasyonlara imza atmayı dileriz.

Eklenme tarihi: 30.05.2024 17:04:30
Son güncelleme: 30.05.2024 19:49:52