Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Yeni Öğrencileriyle Tanıştı

Akdeniz Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü olarak, yeni öğrencilerimize yönelik bir tanışma toplantısı düzenledik. Toplantı bölüm başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih CENGİZ , yeni katılan öğrencilerimizin danışman hocası Doç. Dr. Hüseyin Uysal, bölüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

8 copy.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Mehmet Fatih Cengiz, yeni öğrencilere hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. Prof. Dr. Mehmet Fatih Cengiz, bölüm hakkında bilgi vererek, öğrencilerin başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri için kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

1 copy.jpg

Toplantıda, öğrencilere bölüm müfredatı, eğitim-öğretim süreçleri, laboratuvar imkanları ve staj imkanları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, öğrencilere kariyer planlaması yapmaları konusunda da tavsiyelerde bulunuldu. Toplantı, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

4 copy 1.jpg

Eklenme tarihi: 20.10.2023 10:19:36